Hallgatók véleménye

Az I. Gourmet Gasztroiskoláról

Légy egyedi és hiteles!

Rétfalvi-Kurucz Alexandra, konyhatechnológus, üzletnyitási tanácsadó

„Trendi lett a gasztronómia, mindenhonnan ömlik az ezzel kapcsolatos tartalom, sokszor a minőségre való törekvés nélkül. A Gasztrosuli segíthet mindazoknak, akik igényesek a tartalomra és a formára, ezen kívül átfogó képet ad a magyarországi gasztronómiai élet világáról, a szakma fontos szereplőiről. Annak is tud újat mondani, aki nap mint nap ebben a környezetben dolgozik. Tartalmas beszélgetések jó társaságban.”

Borsodi Imre

„A baráti hangvételű előadások, és a párbeszéd számos új dimenziót nyitnak akár a gasztronómia mélyebb megismerése, akár a blogírás területén. Próbáld ki! Szeretni fogod!”

Rádai Barbara

„A lehető legjobb döntés volt a Gasztrosulit választani íráskészségem fejlesztése szempontjából. Manapság az egyik legfontosabb,hogy az információkat a megfelelő nyelvezettel jutassuk el az érdeklődőkhöz. Az elhivatottság, precizitás, szakmaiság, ami a sulit jellemzi. Jó hangulatban teltek az órák mindig és szinte játszva tanultuk meg a szövegkészítés csínyját-bínját.

Ajánlom mindenkinek, aki az íráson, vagy annak professzionális szintre emelésén gondolkozik.”

Marczinusz Írisz

„Nekem leginkább azok a tanórák tetszettek, ahol valamilyen univerzális, praktikus tudást kaptunk és kevésbé az előadó személyes élményei vagy életútja volt a domináló. Az éttermi helyzetgyakorlatok hasznosak voltak, főleg ahol ételfotózással kapcsolatos gyakorlatok voltak.”

Csorba Ágnes

„A későbbiekben ha a gasztronómiával szeretnék foglalkozni (akár írásos formában),  minőségi munkát szeretnék kiadni a kezemből, amihez ez egy nagyon jó alap volt.”

Balla-Seethaler Tamás

„Érdekel a gasztro újságírás. Az újságírói alapok voltak a legeslegjobbak, rájöttem, hogy saját stílusomban kell írni + a kapcsolati tőke volt a legjobb.”

Nagy Rita

„Azért jelentkeztem, hogy szélesítsem a tudásskálámat. Az okozott csalódást, hogy véget ért.”

Hatvani Orsolya

“A legeslegjobb az volt, látni az előadók szakmai alázatát, betekinteni abba, hogyan jutottak el idáig.”

Simon Veronika

„Azokkal az emberekkel lehetett személyesen megismerkedni, akik mozgatják a magyar gasztromédia szálait. Nekem többet adott, mint amit vártam.”

Tájékozódj – kérdezz – írj!          Légy egyedi és hiteles!

KÉPEK AZ ELSŐ ÉVFOLYAMRÓL